Taizhou Sinohere Industry & Trade Co, Ltd

Imamo tudi bolj izvirne izdelke. Namen našega podjetja je "pozorno služiti"!

Dom > Novice > Vsebine
Kitajska Izdelava različnih stilov Metal Garden Swing Chair
- Dec 20, 2017 -

Opis izdelka

Kitajska Izdelava različnih stilov kovinski vrt swing stol


Opis materiala

Debelina stene plastičnih delov je nad 8 mm.

Glavni koluti Vsi glavni stebri so izdelani iz pocinkanih jeklenih cevi s premerom 114 mm in debeline stene 2,2 mm. Kakovostni in tehnični standard izpolnjuje zahteve nacionalnega standarda GB / T3091-2001.


Platforme Vse platforme so oblikovane s prepletanjem pločevinastih pločevinastih jeklenih pločevin, debeline 2,2 mm, s premerom 6 mm. Kakovost in tehnični standard sta v skladu z evropskim standardom EN1176.


Drugi kovinski deli Vsi kovinski deli so izdelani iz pocinkanih jeklenih cevi s premerom 60 mm, 48 mm, 38 mm, 32 mm, 28 mm in debelino stene 2,2 mm. Kakovostni in tehnični standard izpolnjuje zahteve nacionalnega standarda GB / T3091-2001.


Fitingi Vsi kovinski elementi so izdelani iz aluminijeve zlitine z visoko trdnostjo enostranskega oblikovanja. Po obdelavi poliranja so vsi ostri koti okrogli in gladki. Vsi vijaki so iz nerjavnega jekla # 314, ki ustreza standardu GB / T1221-1992.


Vrvi in ​​mreže Vrv in mreže so uvožene iz visoko kakovostnih jadralnih vrvi s premerom 14 mm in 16 mm, ki vsebujejo notranjo visoko pocinkano jekleno žico.Zakaj izbrati nas?

1. Varno

Vsi naši modeli in izdelki so strogo pregledani v skladu z varnostnimi standardi, da se prepričamo, da vsi deli ne povzročajo škode za otroke. Vsi kovinski deli so gladki in plastični deli so brez strupene, anti-ultravijolične lastnosti, skladni s standardom razreda FOOD.


2. Izkušeni

Ustvarili smo zelo izkušene oblikovalce, ki pripisujejo interesom in občutkom vas. Z defferent znaki in> 3. Visoka kvaliteta

Verjamemo, da je kakovost duša izdelkov. Zagotavljamo, da bodo naši izdelki po dolgotrajni uporabi ali celo v ostrih podnebnih razmerah v zelo dobrem stanju. Vsi deli bodo ohranili visoko obstojnost med temperaturo -50 ° C ~ 50 ° C.


4. Konkurenčni

Za iste izdelke v isti kakovosti in enakih standardih vam bomo ponudili najnižje cene. Z enakim zneskom boste imeli bolj izkušene modele, hitrejše dostavo, strokovna navodila za namestitev in veliko boljše storitve.


Več o nas

1. Slika podjetja


2. Realne zadeveNaša misija

Za vse, kar smo storili, delamo in storili bomo, samo za en namen, da enako z našo POSLANSTVO